Weer naar huis ...

Maandag 2 januari weer opgenomen in het ziekenhuis met hartklachten.

Gisteren dan eindelijk de hartkatheterisatie gehad. Na de nodige andere onderzoeken en een mri-scan zijn ze tot de conclusie gekomen dat het infarct minder schade aan het hart heeft toegebracht dan eerst werd aangenomen. Er wordt geprobeerd in eerste instantie de problemen met medicatie op te lossen en vervolgens eventueel een icd te implanteren. Zojuist is het e.e.a. besproken en ik mag morgen naar huis.

Het hartprobleem valt onder de categorie 'hartfalen' en kan mede veroorzaakt zijn door de vele chemobehandelingen. Een fraaie manier om het nieuwe jaar te beginne.

Groeten, Cees

Bron: Cees

Ook interessant

 • Waldenström

  Vermoeidheid of energielek?

  Onlangs heb ik een bijeenkomst bezocht over vermoeidheid bij/na kanker. Deze bijeenkomst was georganiseerd door de stichting ‘kLeef uit Apeldoorn.

 • Lymfklierkanker

  Run or hide

  De uitslag, een goede uitslag, de best mogelijke uitslag. De kanker is helemaal weg uit mijn lichaam. Geslonken, verdwenen, verstoten.

 • Multipel myeloom, Stamceltransplantatie

  Update ...

  Hoe is het leven na de bestralingen? Tijd voor een update. Aanvankelijk ging het herstel na de bestralingen prima. De afgelopen week kreeg ik even een terugval, maar dat gebeurt bij mij wel vaker, zo om de paar maanden.