Weer naar huis ...

Maandag 2 januari weer opgenomen in het ziekenhuis met hartklachten.

Gisteren dan eindelijk de hartkatheterisatie gehad. Na de nodige andere onderzoeken en een mri-scan zijn ze tot de conclusie gekomen dat het infarct minder schade aan het hart heeft toegebracht dan eerst werd aangenomen. Er wordt geprobeerd in eerste instantie de problemen met medicatie op te lossen en vervolgens eventueel een icd te implanteren. Zojuist is het e.e.a. besproken en ik mag morgen naar huis.

Het hartprobleem valt onder de categorie 'hartfalen' en kan mede veroorzaakt zijn door de vele chemobehandelingen. Een fraaie manier om het nieuwe jaar te beginne.

Groeten, Cees

Bron: Cees

Ook interessant

 • Multipel myeloom, Stamceltransplantatie

  Soms maak je wat mee ...

  Ik heb in de loop van de afgelopen 15 jaar soms hele gekke dingen meegemaakt, op medisch gebied wel te verstaan. Mijn grote voordeel om getrouwd te zijn met een voormalig verpleegkundige is dat zij mij minsten drie keer van de dood gered heeft.

 • Multipel myeloom, Stamceltransplantatie

  Drie maal ontslag ........

  Een paar weken geleden bij de vaatchirurg geweest, gisteren naar de cardioloog en vandaag de oogarts bezocht en alle drie waren zo tevreden dat ik voorgoed of voor langere tijd met ontslag mag.

 • Waldenström

  Een factor van belang?

  Om maar te beginnen waar ik de vorige keer geëindigd ben, de 4-daagse heb ik niet kunnen lopen. De liesblessure bleek een liesbreuk te zijn en na de operatie had ik onvoldoende tijd om te trainen. Ik schuif de 10e keer gewoon nog een jaartje op.