Als normaal zijn, als vakantie voelt

Hoe heeeeeeeerlijk is dat om gewoon even normaal te zijn. Gewoon werken, gewoon sporten, gewoon de boodschappen doen, gewoon 'gewoon' zijn.

Vele mensen ervaren het als een sleur. Voor mij voelt het als een vakantie. Ik loop tegenwoordig de hele dag te zingen, ik geniet van alles.

Ik heb besloten om me tot 28 juli absoluut niet druk te maken over ook maar iets dat met Hodgkin te maken kan hebben. Zo weiger ik in mijn hals te voelen om te controleren of er iets gegroeid is en weiger ik net zo hard de weegschaal om te checken of ik niet afgevallen van (ook een symptoom van Hodgkin). Het is me gelukt om voor nu de knop om te zetten, ik hoef nu niet te overleven.. ik Leef!

Elke mooie dag die ik heb, kan niemand mij afpakken. Alle liefde die ik geef en ontvang doet me zoveel goeds. In elk klein dingetje zie en voel ik het geluk. Ik weet nog dat ik voor de diagnose dacht.. 'ja, ja 'geniet van elke dag'. Maar Hallo.. ik moet werken, ik moet dit en ik moet dat.. en voordat ik nagedacht heb dat ik überhaupt moet genieten ben ik te moe en is het alweer bedtijd.' Nu, nu is het anders, ik moet nog steeds dezelfde dingen als voor de diagnose.. maar ik leef. Hoe mooi is dat ;) en ik kan het iedereen aanbevelen.. Het is echt de moeite waard!

Bron: Ineke

Ook interessant

 • Multipel myeloom, Stamceltransplantatie

  Het beloofde vervolg . . .

  Gisterenmiddag een gastroscopie gehad in het Amphia. Ditmaal zonder noemenswaardige verdoving. Best wel interessant on mee te kijken naar de binnenkant van je lijf.

 • Multipel myeloom, Stamceltransplantatie

  Paar daagjes logeren . . .

  Afgelopen vier dagen wezen logeren in het Amphia hotel in Breda. Schitterende lokatie, prachtige kamer, eten was goed, prima verzorging en de klantvriendelijkheid top. 

 • Waldenström

  In tijden van corona . . . .

  Het is alweer en tijd geleden dat ik wat heb geschreven zie ik. Geen nieuws is goed nieuws, zegt mijn vader altijd. En inderdaad, dat is ook nu het geval.