Alweer tijd voor de controle

De tijd gaat snel. Zeker als er een maand vakantie in zit. Vandaag weer naar Rotterdam voor de controle. Eerst even in de file staan vanwege een ongeluk. Als we weer gaan rijden en in Rotterdam aankomen zijn we zo'n 20 minuten te laat. 

Snel naar het bloedprikken. Normaal meteen aan de beurt maar nu is het daar ook druk. Eigenlijk overal in het ziekenhuis is het druk. Komt iedereen na de vakantie soms naar het ziekenhuis? Maar goed als ik aan de beurt ben dan gaat het snel. Pasje scannen, welke arm mag ik prikken?, wat buisjes bloed, een potje voor de urine en we zijn weer klaar.

Nu wachten op de dokter en de uitslag. Intussen gaan we koffie drinken met iets lekkers erbij. Als we weer terugkomen zijn we al redelijk snel aan de beurt. De dokter begint met: 'van mijn kant goed nieuws'. Alle uitslagen voor zover bekend van deze keer zijn goed en de nagekomen uitslagen van afgelopen keer zijn ook goed. Ik voel me goed dus we zijn snel klaar.
 
Nog even geinformeerd hoe het met de andere mensen in de studie gaat en wanneer de resultaten bekend worden. Voor zover bekend bij de dokter gaat het met de andere mensen ook goed. Het medicijn Carfilzomib lijkt goed te werken bij iedereen. Het zal nog even duren voordat alle resultaten gepubliceerd worden en het medicijn voor iedereen beschikbaar komt. Eigenlijk wel jammer.


Bron: Pim

Ook interessant

 • Multipel myeloom, Stamceltransplantatie

  Het beloofde vervolg . . .

  Gisterenmiddag een gastroscopie gehad in het Amphia. Ditmaal zonder noemenswaardige verdoving. Best wel interessant on mee te kijken naar de binnenkant van je lijf.

 • Multipel myeloom, Stamceltransplantatie

  Paar daagjes logeren . . .

  Afgelopen vier dagen wezen logeren in het Amphia hotel in Breda. Schitterende lokatie, prachtige kamer, eten was goed, prima verzorging en de klantvriendelijkheid top. 

 • Waldenström

  In tijden van corona . . . .

  Het is alweer en tijd geleden dat ik wat heb geschreven zie ik. Geen nieuws is goed nieuws, zegt mijn vader altijd. En inderdaad, dat is ook nu het geval.