Alweer tijd voor de controle

De tijd gaat snel. Zeker als er een maand vakantie in zit. Vandaag weer naar Rotterdam voor de controle. Eerst even in de file staan vanwege een ongeluk. Als we weer gaan rijden en in Rotterdam aankomen zijn we zo'n 20 minuten te laat. 

Snel naar het bloedprikken. Normaal meteen aan de beurt maar nu is het daar ook druk. Eigenlijk overal in het ziekenhuis is het druk. Komt iedereen na de vakantie soms naar het ziekenhuis? Maar goed als ik aan de beurt ben dan gaat het snel. Pasje scannen, welke arm mag ik prikken?, wat buisjes bloed, een potje voor de urine en we zijn weer klaar.

Nu wachten op de dokter en de uitslag. Intussen gaan we koffie drinken met iets lekkers erbij. Als we weer terugkomen zijn we al redelijk snel aan de beurt. De dokter begint met: 'van mijn kant goed nieuws'. Alle uitslagen voor zover bekend van deze keer zijn goed en de nagekomen uitslagen van afgelopen keer zijn ook goed. Ik voel me goed dus we zijn snel klaar.
 
Nog even geinformeerd hoe het met de andere mensen in de studie gaat en wanneer de resultaten bekend worden. Voor zover bekend bij de dokter gaat het met de andere mensen ook goed. Het medicijn Carfilzomib lijkt goed te werken bij iedereen. Het zal nog even duren voordat alle resultaten gepubliceerd worden en het medicijn voor iedereen beschikbaar komt. Eigenlijk wel jammer.


Bron: Pim

Ook interessant

 • Multipel myeloom

  Drie maal ontslag ........

  Een paar weken geleden bij de vaatchirurg geweest, gisteren naar de cardioloog en vandaag de oogarts bezocht en alle drie waren zo tevreden dat ik voorgoed of voor langere tijd met ontslag mag.

 • Waldenström

  Een factor van belang?

  Om maar te beginnen waar ik de vorige keer geëindigd ben, de 4-daagse heb ik niet kunnen lopen. De liesblessure bleek een liesbreuk te zijn en na de operatie had ik onvoldoende tijd om te trainen. Ik schuif de 10e keer gewoon nog een jaartje op.

 • Multipel myeloom

  Terug van Rhodos ...

  Een paar weken geleden bij de vaatchirurg geweest, gisteren naar de cardioloog en vandaag de oogarts bezocht en alle drie waren zo tevreden dat ik voorgoed of voor langere tijd met ontslag mag.