Wederom goede berichten

Vandaag, 14 januari, voor de 1e keer dit jaar naar Rotterdam voor de controle.

Al vroeg op weg want vanwege het weer kan het best druk zijn op de weg. Maar alles loopt soepel en we zijn ruim op tijd in het ziekenhuis. Het normale ritme dus we beginnen met bloedprikken. Na het bloedprikken gaan we eerst koffie drinken met iets lekkers. Je moet jezelf af en toe verwennen! 

Na de koffie gaan we terug naar de afdeling om in de wachtkamer te wachten tot we aan de beurt zijn. Zoals gewoonlijk te laat komt de dokter. Vandaag is er een ook dokter in opleiding aanwezig. Maar van ons zal ze niet zoveel leren of het moet zijn dat de proef met carfilzomib een succes is. De bloedwaarden zijn nog steeds goed. De dokter zegt nu moeten jullie helemaal naar hier komen om alleen maar te horen dat alles goed is. Wat ons betreft komen we graag uit Roosendaal voor zulk goed nieuws! Als het moet nog jaren lang. De volgende controle is weer over 2 maanden half maart dus. We gaan ook dan weer voor goed nieuws. 
 
Bron: Pim

Ook interessant

 • Multipel myeloom, Stamceltransplantatie

  Het beloofde vervolg . . .

  Gisterenmiddag een gastroscopie gehad in het Amphia. Ditmaal zonder noemenswaardige verdoving. Best wel interessant on mee te kijken naar de binnenkant van je lijf.

 • Multipel myeloom, Stamceltransplantatie

  Paar daagjes logeren . . .

  Afgelopen vier dagen wezen logeren in het Amphia hotel in Breda. Schitterende lokatie, prachtige kamer, eten was goed, prima verzorging en de klantvriendelijkheid top. 

 • Waldenström

  In tijden van corona . . . .

  Het is alweer en tijd geleden dat ik wat heb geschreven zie ik. Geen nieuws is goed nieuws, zegt mijn vader altijd. En inderdaad, dat is ook nu het geval.