Ondersteuning bij leven met en na kanker | Patiëntenorganisatie Hematon
Ondersteuning bij leven met en na kanker | Patiëntenorganisatie Hematon

Links Hematon Magazine 25

Op deze pagina vind je linkjes met achtergrondinformatie over de artikelen uit Hematon Magazine 25.

Pagina 4, Patient Power
PatientPower heeft een handige tool waarmee je kunt zien aan welke studies je mee kunt doen. Net als de site zelf is de tool Engelstalig

Pagina 4, Richtlijn CLL
Er is een nieuwe richtlijn voor de behandeling van CLL. 

Pagina 7, Vierdaagse lopen voor Matchis
Tja, of de Vierdaagse door kan gaan is lang niet zeker. Maar tot het evenement wordt afgelast kun je je nog aanmelden als loper voor Matchis. Wil je alvast een beetje de sfeer proeven? Bekijk dan het verslag van vorig jaar. En lees het interview met loper Tienus Mepsen, die meeliep om zijn stamceldonor te bedanken.

Pagina 20, Corona
Hematon heeft twee pagina's met informatie over corona: een pagina met veelgestelde vragen en een pagina over de gevolgen voor jouw behandeling.

Pagina 24, Update agressieve non-hodgkin
Op deze site vind je een heldere animatie over CAR-T-celtherapie en alle informatie over agressieve non-hodgkinlymfomen bij elkaar.

Pagina 31, CAR-T-celtherapie
Op deze site vind je een heldere animatie over CAR-T-celtherapie.

Pagina 50, Hoe kies ik een ziekenhuis dat bij mij past?
Er zijn verschillende sites die je daarbij kunnen helpen. Op Ziekenhuischeck kunnen de kwaliteitscijfers van alle ziekenhuizen in Nederland gecheckt en met elkaar vergeleken worden. Ook Kiesbetereen website van de overheid, biedt de mogelijkheid om ziekenhuizen met elkaar te vergelijken. Daarnaast zijn hier tips te vinden voor het kiezen van de juiste zorgverlener. De site independer geeft je meer informatie over een second opinion en jouw zorgverzekering.