Ester en Anke zwemmen mee met Maarten

Ester Brama (foto links), die deze keer prominent met een fotoserie in Hematon Magazine staat, doet mee aan de gezwommen Elfstedentocht van Maarten van der Weijden, volgend jaar augustus. Ze doet dat om geld op te halen voor kankeronderzoek.

'Ik heb het geluk gehad dat ik in remissie ben. Dit kan ik terugdoen', zegt Ester in het magazine. Ester kreeg eind 2016 de diagnose hodgkinlymfoom. Ze maakte vanaf vlak voor haar behandeling tot het moment dat ze definitief in remissie was, 24 augustus, een foto van zichzelf. Een deel van die serie staat in het winternummer van Hematon Magazine. Om zo veel mogelijk geld binnen te halen met haar zwemuitdaging, heeft Ester een sponsorpagina.

Ester is niet de enige bekende van Hematon, die meezwemt. Ook Anke Verweijen doet mee. Anke is de vrouw van Dennis Verweijen. Samen vertelden ze in Hematon Magazine over hun kinderwens, ondanks de ziekte van Dennis. Ze kregen twee kinderen. De geboorte van het tweede kindje heeft Dennis niet kunnen meemaken, hij overleed enkele weken daarvoor. Dennis schreef het boek 'Papa's bloed'. Ook Anke heeft een sponsorpagina.

Meest gelezen

Meest recente artikelen