Nationale Kanker en Werk dag

Voor alle ziektes relevant

Op dinsdagmiddag 10 november vindt van 12.30 – 17.00 uur de tweede editie van het Nationale Kanker en Werk dag plaats. Zoals veel evenementen op dit moment is het helemaal digitaal. De Nationale Kanker en Werk dag is bedoeld voor werknemers, zzp’ers én werkgevers. Experts en ervaringsdeskundigen gaan in op de vraag: ‘Kanker en Werk: wat kan er wél?’

Belangenbehartiger Hematon

Een van die ervaringsdeskundigen is Jan Roelevink, belangenbehartiger van Hematon. Hij treedt op in de sessie 'Perspectief van de werknemer', van 13.30 – 13.40 uur. Jan en zijn panelgenoten praten daar over: Wat vertel ik wel en wat vertel ik niet over wat ik meemaak? Kan ik werken als ik dat wil, mag ik werken? Als de behandelingen zijn afgerond kan ik dan direct beginnen met opbouwen? Hoe pak ik dat aan? Wat kan ik verwachten van mijn werkgever en van de bedrijfsarts? Hoe zit het met wet- en regelgeving en wat zijn de financiële consequenties? 
De organisatoren willen bereiken dat deelnemers van deze dag  leren van praktijkvoorbeelden en concrete oplossingen, kennismaken met de laatste inzichten en beschikbare tools en elkaar kunnen ontmoeten.

Meer info en inschrijven 

De deelname aan de dag kost €75,-. Ga voor meer info, het programma en om in te schrijven naar de site van de Nationale Kanker en Werk dag. 

Meest gelezen

Meest recente artikelen