Geen nieuws is goed nieuws

Na een heel leuke vakantie in Picardie, Frankrijk vandaag weer naar Rotterdam. Vanwege de vakantie heeft het wat langer geduurd dan normaal. Drie maanden in plaats van twee.

De normale routine weer. Bloedprikken, uurtje wachten en dan naar Dr. Raaymakers. Het is druk vandaag, de vakanties zijn zeker voorbij. Het bloedprikken duurt wat langer vanwege de drukte maar dan op naar de koffie met iets lekkers. Als we weer terug naar boven gaan is het nog steeds druk maar met slechts 10 minuten 'vertraging' zijn we al aan de beurt. De eerste opmerking van de dokter is: 'aan deze kant van de tafel is alles goed, de uitslagen zijn goed'. Ik antwoord: 'aan deze kant van de tafel ook alles goed'. En inderdaad ik voel me goed en dat wordt alleen maar bevestigd door de bloeduitslagen. De rest van het gesprek over de vakantie in Picardie. Een gebied wat de arts ook goed kent.

Volgende afspraak weer in oktober. We gaan gewoon zo door met geen nieuws is goed nieuws.

Bron: Pim

Ook interessant

 • Waldenström

  Vermoeidheid of energielek?

  Onlangs heb ik een bijeenkomst bezocht over vermoeidheid bij/na kanker. Deze bijeenkomst was georganiseerd door de stichting ‘kLeef uit Apeldoorn.

 • Lymfklierkanker

  Run or hide

  De uitslag, een goede uitslag, de best mogelijke uitslag. De kanker is helemaal weg uit mijn lichaam. Geslonken, verdwenen, verstoten.

 • Multipel myeloom, Stamceltransplantatie

  Update ...

  Hoe is het leven na de bestralingen? Tijd voor een update. Aanvankelijk ging het herstel na de bestralingen prima. De afgelopen week kreeg ik even een terugval, maar dat gebeurt bij mij wel vaker, zo om de paar maanden.