Geen verandering

De laatste jaren waren we gewend om een keer per 2 maanden naar Rotterdam te rijden. Nu al na 3 weken omdat er weer iets te zien was in het bloed.

De IgG proteïne is weer aanwezig in het bloed. Nog wel laag (< 5 g/l) maar dus wel duidelijk aanwezig. De eerste keer was in het bloedmonster van augustus en ook in het bloedmonster van oktober was proteïne te zien

Dus vandaag weer naar Rotterdam voor een controle. Het is vandaag erg rustig in het ziekenhuis dus alles gaat zeer vlot. De bloeduitslagen van vandaag zien er goed uit. De verwachting is dat het IgG proteïne nog steeds laag is maar dat weten we volgende week pas zeker want het duurt een paar dagen voordat de proteïnewaarden bepaald zijn. Hopelijk dezelfde lage waarden als de afgelopen keer.

De volgende controle is alweer op 2 december. Het blijft spannend.

Bron: Pim

Ook interessant

 • Multipel myeloom, Stamceltransplantatie

  Het beloofde vervolg . . .

  Gisterenmiddag een gastroscopie gehad in het Amphia. Ditmaal zonder noemenswaardige verdoving. Best wel interessant on mee te kijken naar de binnenkant van je lijf.

 • Multipel myeloom, Stamceltransplantatie

  Paar daagjes logeren . . .

  Afgelopen vier dagen wezen logeren in het Amphia hotel in Breda. Schitterende lokatie, prachtige kamer, eten was goed, prima verzorging en de klantvriendelijkheid top. 

 • Waldenström

  In tijden van corona . . . .

  Het is alweer en tijd geleden dat ik wat heb geschreven zie ik. Geen nieuws is goed nieuws, zegt mijn vader altijd. En inderdaad, dat is ook nu het geval.