Hoe regel je je leven als je ziek bent? Online lezing over levenstestament

Beeld Alexandra Koch Voor meerdere ziektes relevant

Je bankzaken, verzekeringen en medische volmachten. Allemaal zakelijke kwesties die, als je heel ziek bent, graag goed geregeld wilt hebben. Maar hoe? En door wie? Over deze lastige kwestie gaat het Hematon-webinar Levenstestament op 28 mei.

Hematon houdt sinds december 2020 online lezingen. Deskundigen en artsen geven informatie over vraagstukken, ziektes, behandelingen en leefstijl. De webinars zijn een groot succes, want ze trekken zowel live als in de herhaling veel kijkers en scoren een hoog rapportcijfer. 

In het voorjaar start Hematon daarom met een reeks van tien nieuwe webinars. De eerste is op 28 mei om 16:00 uur en gaat over het Levenstestament. Wat gebeurt er als je door ziekte niet meer in staat bent zelf je zaken te beheren? Wie mag er dan namens jou handelen? En wie regelt de zaken na je overlijden? 

Polyneuropathie en Kanker en werk

De twee daaropvolgende webinars gaan over Polyneuropathie (op 21 juni 2021 om 16:00) en Kanker en werk (op 30 juli 2021 om 16:00 uur). De webinars van Hematon zijn gratis en vrij toegankelijk voor zowel leden als niet-leden. Via de chat kan iedereen vragen stellen. Meld je daarvoor aan via de agenda. Na aanmelding krijg je automatisch een mailtje met de link waarmee je de online lezing kunt volgen. 
Webinar gemist? Geen probleem, want alle online lezingen zijn terug te kijken op de pagina verslagen.  

Meest gelezen

Meest recente artikelen