Controle...

Het was weer tijd voor mijn periodieke controle vanochtend in het Erasmus MC. We kwamen keurig op tijd aan en hadden warempel meteen een parkeerplaats bij de ingang. 
Het bloedprikken ging probleemloos, alleen onze arts liep een beetje uit. Na iets meer dan anderhalf uur wachten konden we aanschuiven aan haar bureau. Maar wat bleek: het lab was overbelast en achter alle waarden op haar scherm stond 'volgt'. Dat schoot dus niet op en we wilden toch wel  heel graag weten wat de gevolgen waren van het stoppen met de lenalidomide. In ieder geval een goed gesprek gehad EN wat de uitslag ook zal zijn, voorlopig geen behandeling.
 
Om de parkeermeter maar eens extra te spekken besloten we de lunch te gebruiken in het restaurant van het EMC. Natuurlijk een broodje kroket. Op de een of andere manier smaakt die daar veel lekkerder.
 
Vervolgens naar huis en na 2 uurtjes wachten ingelogd op 'mijnerasmusmc' met m'n DigiD en extra sms-code. Helaas stonden daar de uitslagen op van 3 maanden geleden. Toen maar gebeld en een vriendelijke baliemedewerker wist de gegevens boven water te krijgen. Ik informeerde gelijk naar mijn IgA en dat bleek nog nooit zo laag te zijn geweest. Ik kreeg van mijn arts nog wel het advies mee te minderen met mijn alcoholconsumptie in verband met de tremoren, maar dit nieuws was toch aanleiding om een mooie fles wijn open te trekken. Volgende afspraak pas weer over 4 maanden.
 
Groeten, Cees
 
Bron: Cees

Ook interessant

 • Multipel myeloom

  Drie maal ontslag ........

  Een paar weken geleden bij de vaatchirurg geweest, gisteren naar de cardioloog en vandaag de oogarts bezocht en alle drie waren zo tevreden dat ik voorgoed of voor langere tijd met ontslag mag.

 • Waldenström

  Een factor van belang?

  Om maar te beginnen waar ik de vorige keer geëindigd ben, de 4-daagse heb ik niet kunnen lopen. De liesblessure bleek een liesbreuk te zijn en na de operatie had ik onvoldoende tijd om te trainen. Ik schuif de 10e keer gewoon nog een jaartje op.

 • Multipel myeloom

  Terug van Rhodos ...

  Een paar weken geleden bij de vaatchirurg geweest, gisteren naar de cardioloog en vandaag de oogarts bezocht en alle drie waren zo tevreden dat ik voorgoed of voor langere tijd met ontslag mag.