Derde vaccinatie …

Multipel myeloom, Stamceltransplantatie

We genieten van de rust. De enige controle in het ziekenhuis was bij de oogarts maar ook zij was tevreden en mag ik drie maanden wegblijven.

Wel heb ik best lang last gehad van alle bijwerkingen en mijn psoriases is ook nog behoorlijk heftig. Vorige week heb ik overigens mijn derde vaccinatie gehad, geen booster maar een volledige dosis. Ik heb me laten vertellen dat een booster slechts de helft van het spuitje is. De dag erna had ik wel wat last maar lang niet zoveel als bij de tweede prik. Toen was het trouwens Moderna en nu Pfizer. Voel me in ieder geval goed beschermd temeer nu de besmettingen weer flink toenemen. Dit keer niet georikt in het Amphia ziekenhuis maar bij de GGD in Waalwij́k. Het was daar uitstekend geregeld, geen wachttijd en een enorme  capaciteit. Komend weekend hebben we sinterklaasfeest. Hoe we dat gaan invullen moeten we nog bekijken, in ieder geval niet met z’n allen bij elkaar. Ik heb nog wat gedichten te schrijven komende week.

Groeten,

Cees

Meer weblogs over multipel meeloom

 • Multipel myeloom, Stamceltransplantatie

  17

  Vandaag is het precies 17 jaar geleden dat ik de definitieve diagnose ziekte van Kahler oftewel multipel myeloom kreeg. Diezelfde middag heb ik contact gezocht met het Erasmus Mc in Rotterdam waar ik enkele dagen later mocht komen.

 • Multipel myeloom, Stamceltransplantatie

  Kerstmis 2020 en nog wat andere zaken ...

  De afgelopen weken zijn weer hectisch verlopen. Het begon vlak na mijn bezoek aan de oogarts. Ik had gerekend op een kat in ‘t bakkie, maar dat pakte anders uit. 

 • Multipel myeloom, Stamceltransplantatie

  Paar daagjes logeren . . .

  Afgelopen vier dagen wezen logeren in het Amphia hotel in Breda. Schitterende lokatie, prachtige kamer, eten was goed, prima verzorging en de klantvriendelijkheid top. 

Ook interessant

 • Multipel myeloom, Stamceltransplantatie

  Eeuwig dankbaar

   

  Lieve volgers, 

  Ik had beloofd jullie op de hoogte te houden. Alleen dit bericht valt me zwaar en ik vind het lastig om de juiste woorden te vinden.

 • Multipel myeloom, Stamceltransplantatie

  In voor- en tegenspoed

  Helaas afgelopen tijd voornamelijk tegenspoed.

 • Waldenström

  Ik mag niet mopperen

  Afgelopen vrijdag, 10 maart, gestart met de 4e kuur. De 2e en 3e kuur verliepen eigenlijk net zo als de eerste. Vooraf bloedprikken om te kijken of de rituximab toegevoegd kon worden.