Opnieuw een enorme klap!

Lieve lezers, Zoals beloofd hier de uitslag van de CT-scan. Die was niet goed.. 

Niet een beetje niet goed, nee gewoon erg slecht. De tumor is ondanks de twee DHAP-kuren gegroeid van 3 naar 4,5 cm wat feitelijk betekent dat chemo geen zin meer heeft en een autologe sct dus ook niet. De dokters weten nu nog niet welk pad we gaan bewandelen. Het komt voor iedereen een beetje als donderslag bij heldere hemel. Er zijn nog wel een heleboel opties, maar welke het klusje nu wel gaat klaren dat is de grote vraag. Wordt het bestralen? Krijg ik toch nog een VIM-kuur. Een ander soort chemo die ik nog niet heb gehad of…? Ik word voorlopig volledig overgedragen aan de beste dokter op het gebied van lymfeklierkanker in Rotterdam en ik word ook alvast aangemeld voor verschillende studies.

Hoe ik me voel? Beduusd. Ik vrees dat ik nu nog in een soort shock verkeer. Ik kan veel hebben, maar dit gaat zelfs mijn pet ernstig te boven. Ik had deze wederom niet zien aankomen. Ik ga met opgeheven hoofd door met mijn strijd, maar ik heb jullie nu meer dan ooit hard nodig.

Voor nu veel liefs…

Daphne

Bron: Daphne

Ook interessant

 • Multipel myeloom, Stamceltransplantatie

  Het beloofde vervolg . . .

  Gisterenmiddag een gastroscopie gehad in het Amphia. Ditmaal zonder noemenswaardige verdoving. Best wel interessant on mee te kijken naar de binnenkant van je lijf.

 • Multipel myeloom, Stamceltransplantatie

  Paar daagjes logeren . . .

  Afgelopen vier dagen wezen logeren in het Amphia hotel in Breda. Schitterende lokatie, prachtige kamer, eten was goed, prima verzorging en de klantvriendelijkheid top. 

 • Waldenström

  In tijden van corona . . . .

  Het is alweer en tijd geleden dat ik wat heb geschreven zie ik. Geen nieuws is goed nieuws, zegt mijn vader altijd. En inderdaad, dat is ook nu het geval.