Webinars Hematon succesvol; nieuwe reeks van start

Hematon Nieuws

De webinars van Hematon blijken zeer succesvol. De kijkers halen veel informatie uit de online lezingen, zijn zeer tevreden over de sprekers en willen graag meer online lezingen bekijken. Dat kan, want tot en met maart staan er acht nieuwe webinars op de planning. De eerste is op vrijdag 15 januari en gaat over de ziekte van Waldenström.

In de online lezingen geven hematologen en andere artsen inzicht in verschillende ziektes en behandelingen, zoals stamceltransplantatie, het effect van chemotherapie op het hart en het wait-and-seebeleid. De webinars zijn gratis en vrij toegankelijk voor zowel leden als niet-leden. Via de chat kan iedereen vragen stellen.  
De webinars in december gingen over het indolent non-hodgkinlymfoom en multipel myeloom. De lezingen werden door negen op de tien kijkers beoordeeld met een rapportcijfer van een zeven of hoger. Bijna alle kijkers die startten met kijken, keken ook het hele webinar uit. Beide lezingen zijn nog terug te kijken op de pagina verslagen
Voor het webinar over de ziekte van Waldenström (en alle andere webinars!) kun je je aanmelden via de agenda. Na aanmelding krijg je automatisch een mailtje met de link waarmee je de online lezing kunt volgen.

Meest gelezen

Meest recente artikelen